Lekkage in Roermond? Wij helpen!

Lekkage kan grote gevolgen hebben voor de fundering van uw woning als u er niet snel genoeg bij bent. Juist omdat u lekkage vaak niet met het blote oog kunt zien, is het belangrijk dat u alert bent op symptomen van een lek. Deze zijn onder andere:

  • vochtplekken op muren en plafonds;
  • schimmelvorming;
  • veel last van condens;
  • slecht drogende was;
  • onverklaarbaar oplopende energierekening.

Herkent u één of meerdere van bovenstaande kenmerken? Neem dan, als u woonachtig bent in Roermond of omgeving, contact op met Briljant Lekdetectie. Als lekdetectie expert in deze regio adviseren u graag over de juiste aanpak bij lekkage. Lekkage dient snel te worden opgelost. Daarom staat ons bedrijf 24/7 voor u klaar.

Onze schadevrije aanpak

Als lekdetectiebedrijf onderscheiden wij ons van bijvoorbeeld loodgietersbedrijven door het gebruik van speciale apparatuur. Hierdoor kunnen wij een schadevrije aanpak garanderen, hak- en breekwerk is niet nodig! Hierdoor voorkomt u extra schade aan uw pand, overlast en dure herstelwerkzaamheden. Vaak is het uiteindelijk alleen nodig om voor het herstel van lekkage één tegel of vloerdeel op te lichten. Dat is onze schadevrije aanpak!

Woont u in Roermond of omgeving en kunnen wij u helpen bij het opsporen en herstellen van lekkage in uw pand? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.