Lekdetectie in Weert

Ziet u dat er in uw woning, winkel of bedrijfspand in Weert lekkage is ontstaan? Wacht dan niet te lang en schakel snel hulp in van een expert op dit gebied. Vocht en schimmelplekken zijn namelijk kenmerken van een lek dat al langere tijd bestaat. Uiteraard wilt u de waterschade aan uw pand zo klein mogelijk houden.

Briljant Lekdetectie begrijpt dit als geen ander. Als lekdetectiebedrijf staan wij daarom dag en nacht voor u klaar in Weert en omgeving. Wij voeren lekdetectie uit, een geavanceerde methode voor het schadevrij opsporen van alle mogelijke lekkages. We gebruiken apparatuur waarmee we als het ware door muren heen kunnen kijken, zoals infraroodcamera’s, traceergasdetectoren en apparatuur voor het meten van ultrasone geluidsgolven. Zo weten we in no time waar het lek zich precies bevindt, en is één tegel of vloerplank oplichten vaak al genoeg om het probleem te verhelpen.

Contact met uw lekdetectie expert

Woont u in Weert of omgeving en wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of wilt u meteen een afspraak maken voor lekdetectie in uw pand? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 14 61, bij spoed zelfs 24 uur per dag! Uiteraard kunt u ook digitaal een afspraak maken, hiervoor gebruikt u onderstaand formulier. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.